Uskumatu! Vaata, milline on teismelise bitcoinimiljonäri Erik Finmani luksuslik elu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teismelin bitcoinimiljonär Erik Finman
Teismelin bitcoinimiljonär Erik Finman Foto: Facebook

19-aastane Erik Finman on bitcoinimiljonär, kelle edulugu sai alguse vanaemalt kingituseks saadud 1000 dollarist, mille noormees edukalt krüptorahasse investeeris. Vaata, millist uskumatut elu elab noor bitcoinimiljonär.

Luksusautod, eralennuk, privaatbassein, rahapatakad ja pidev tähelepanu - see on vaid osa teismelise Erik Finmani sotsiaalmeedia profiililt kumavast kadestamisväärsest elust.

Mitmel Eriku fännil on aga kahtlused. Nad muretsevad, et kuna krüptoraha on virtuaalne, siis võivad ka need hüved olla vaid lavastus, pettekujutelm ja virtuaalne luksus?

Erik Finman väidab, et internetis võib noor inimene õppida tuhat korda rohkem kui klassiruumis. Lihtsalt motivatsioon peaks olema väga tugev. Noormehe Instagrami profiili juures hakkab silma, ta ei uhkusta seal just kuigi suure hulga sõpradega. Äkki kogu oma elu virtuaalsusele panustades osutuvadki sellised sotsiaalsed lähedushetked teisejärguliseks?

Noormees kirjutab oma Instagrami foto alla, et saab uinuda vaid sajadollarilistest rahatähtedest tehtud teki all. Seega kasutab Erik oma sotsiaalmeedia kanalites siiski päris palju ehtsa sularaha motiivi:

 

My blankets are made out of hundreds. It's really the only way I can sleep.

A post shared by Erik Finman (@erikfinman) on

 Vaata teismelise miljonäri edulugu siit: 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles