OJ Simpson tunnistas mõrvad enda advokaadile üles

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
O.J. Simpson
O.J. Simpson Foto: ALEX WONG/AFP

Orenthal James Simpson või lihtsalt OJ Simpson on endine NFLi jalgpallur ja näitleja, kes sattus 1994 kohtu alla kui teda süüdistati enda abikaasa Nicole Browni ja tema sõbra Ron Goldmani mõrvas. Kui Simpson tunnistati selle kohtuprotsessi ajal õigeks, siis nüüd on tõde välja tulnud.

Judith Regan on naine, kes avaldas 2007. aastal raamatu «If I did it», milles OJ Simpson pakub välja väidetava hüpoteesi, kuidas ta Nicole Browni ja Ron Goldmani tappis. Raamati ei pidanud olema muud, kui vana teema üles korjamine ja selle pealt raha teenimine. 

Aga ei Regan ega Simpson oleks arvanud, milleni raamatu kirjutamine ja avaldamine võis viia.

Judith Regan väidab nüüd, et OJ Simpsoni enda advokaat oli talle öelnud, et OJ tappis Browni ja Goldmani. 

See kommentaar on osa eesootavast teleprogrammist «OJ Simpson: The Lost Confession?», mis on eetris pühapäeva õhtul FOX kanalil.

Teleprogrammis ütleb Regan, et Simpsoni jurist ütles talle, et raamatu nimi ei saa olla «I Did It», sest see oleks endise jalgpalluri lastega väga keerulisse olukorda pannud.

Simpson jättis peaaegu mahalõigatud peaga Nicole'i nende maja esiukse juurde, natuke eemal tubadest, kus nende lapsed magasid. Kui koer ei oleks möödakäijat surnukehast hoiatanud, siis oleksid võib-olla olnud lapsed need, kes enda ema surnukeha oleksid leidnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles