Video: USAs otsitakse taga 45-aastast meest ja tema 16-aastast armukest

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amy Yu ja Kevin Esterly
Amy Yu ja Kevin Esterly Foto: Reuters/AFP/AP/ScanPix

Ameerika Ühendriikide Pennsylvania Allentowni politsei otsib taga keskealist meest ja tema teismelist armukest.

Uurimisel ilmnes, et 45-aastane Kevin Esterly viis ajavahemikul möödunud aasta novembrist selle aasta veebruarini kümnel korral koolist kaasa 16-aastas Amy Yu, teatab msn.com.

Amy Yu ja Kevin Esterly
Amy Yu ja Kevin Esterly Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Allentowni politsei teatel on mees ja naine alates veebruarist kadunud ja neid otsitakse.

Uurijate sõnul on Esterly alaealise Yuga salasuhtes, viies tüdruku Lehigh Valley Academyst ilma tema vanemate loata mitmel korral enne koolipäeva lõppu kaasa.

Amy Yu ema teatel helistas ta 9. veebruaril politseisse, kuna ta sai teada, et keegi Esterly nimeline mees oli ta tütre koolist minema viinud.

Politsei sai informatsiooni, et mees oli alaealist tüdrukut viinud koolist kaasa sageli. Kooli dokumentatsiooni kohaselt esines Esterly tüdruku isana, andes tüdruku kaasavõtmise kohta koolis allkirja.

«Kooli dokumentide kohaselt viis tagaotsitav mees neiu 12. novembri ja 9. veebruari vahelisel ajal koolist kaasa kümnel korral. Tüdruku vanemad ei teadnud sellest mitte midagi,» sõnas Allentowni politsei esindaja Steve Vangelo.

Amy Yu ja Kevin Esterly
Amy Yu ja Kevin Esterly Foto: Reuters/AFP/AP/SCANPIX

Lehigh Valley Academy esindajad ei ole nende kooli õpilasega juhtunut kommenteerinud.

Kooli direktor Susan Mauer sõnas meediale, et õpilast tohib keset koolipäeva minema viia tema vanem või vanema allkirjaga dokumendiga isik. Maueri sõnul uuritakse, kuidas võõras mees sai Yu koolist kaasa võtta.

USA meedia teatel nähti Esterlyt ja Yud sel esmaspäeval, 5. märtsil ning nad võivad sõita 1999. aasta punase Honda Accordiga.

1762. aastal asutatud Allentownis elab 118 000 elanikku, kuid koos Lehighi maakonna elanikega ulatub rahva arv üle 800 000.

Pennsylvania Allentown
Pennsylvania Allentown Foto: wikipedia.org
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles