Jennifer Aniston avaldas isiku, kellega ta tahab lapsi saada

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston Foto: Vince Flores / AFF-USA.COM / MEGA/Vince Flores / AFF-USA.COM / MEGA/Scanpix

Endine «Sõprade» staar Jennifer Aniston, kes läks hiljuti lahku enda abikaasast Justin Theroux'st, tunnistas, et ta tahab, et tema tulevaste laste isa oleks Brad Pitt.

Praegu 49-aastane Jennifer Aniston lasi nooruspõlves enda munarakud külmutada, et ta ei peaks vanemaks saades lastesaamise pärast muretsema.

Nüüd on aga näitlejanna tuttav öelnud, et Jennifer tahaks, et tema lapse isaks oleks Brad Pitt, mees, kellega ta oli abielus enne seda kui Pitt ta Angelina Jolie pärast maha jättis.

Väidetavalt olla Brad Pitt ka nõustunud Anistoni munarakkute viljastamisega, sest talle on meeltmööda mõte olla enda ekskaasa laste isa.

Brad Pitt
Brad Pitt Foto: AFP / Scanpix

Laste saamine oli aga kummalisel kombel põhjuseks, miks Anistoni ja Theroux abielu purunes. Theroux sõnas, et kuigi tal ei olnud alguses selle vastu midagi, et oodata Jenniferiga lastesaamise osas, siis lõpuks viskas talle naise pidev viivitamine üle ning nende vahel tekkis hõõrdumine, mis paari lõpuks lahku ajas.

Jenniferi otsus Brad Pittist enda lapse isa teha, sest ta loodab, et lapsel on tulevikus isalt saadud omadused, mis pani naise omalajal mehesse kõrvuni armuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles