Pamela Anderson: minu lapsehoidja pilastas mind

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pamela Anderson
Pamela Anderson Foto: Alberto Terenghi/PA Images/Scanpix

Endine «Rannavalve» staar Pamela Anderson tunnistas intervjuus, et kui ta väike oli, siis pilastas teda tema naissoost lapsehoidja.

«Mul oli lapsehoidja, kes pilastas mind umbes aasta. Ma mäletan, et ma soovisin tema surma ja järgmisel päeval ta surigi enda lõpetamise ajal autoavariis,» rääkis näitlejanna Piers Morgani saates «Life's Stories».

«Siis ma mõtlesin: Oo, okei. Ma tapsin ta. Mul on võimed. Ma ei saa seda enda vanematele öelda ja et ma ta tapsin. Siis ma hakkasingi uskuma, et mul on see eriline võime inimesi tappa,» lisas Anderson.

Pisarates Pamela tunnistas, et ta ei rääkinud juhtunust enda vanematele. Alles aastaid hiljem tunnistas ta neile, et teda oli pilastatud ning et tema telepaatiline võime võis lapsehoidja tappa.

Pamela Anderson, kes loomulikult ei usu, et tal on supervõimed, vaid teab, et naise surm oli kokkusattumus, oli varem öelnud, et kui ta oli 12-aastane, siis vägistas ta tema meessoost perekonna tuttav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles