Vaata, millised teleseebi "Vaprad ja ilusad" vanad vaenlased on parimad sõbrad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Susan Flannery
Susan Flannery Foto: SCANPIX

Seebistaarid Kathrine Kelly Lang ja Susan Flannery, kes kehastasid populaarses teleseebis "Vaprad ja ilusad" igavesi rivaale Brooke`i ja Stephanie`d, on päriselus head sõbrannad.

Kellele ei meenu eredad ja kordumakippuvad hetked menusarjast «Vaprad ja ilusad», kus Stephanie Forrester soovib, et Brooke Logan oleks surnud.

"Vaprad ja ilusad" rivaalid Stephanie ja Brooke
"Vaprad ja ilusad" rivaalid Stephanie ja Brooke Foto: wikipedia

 Tavaelus on aga (Brooke) ja Susan Flannery (Stephanie) sõbratarid, kes poseerivad rõõmsalt koos Kathrine Kelly Langi Instagrami fotol.

«Ma ei näe Susanit nii tihti, kui ma sooviks. Ma igatsen teda alati. Ta on hämmastav ja tugev inimene ja ma armastan teda pööraselt,» kirjutas Kathrine Kelly Lang foto alla. 

Näitlejanna lisas veel ka tagi #igavestisõbrad. Sarja igavesed rivaalid on seega igavesti sõbrad. 

"Vaprad ja ilusad" rivaalid Stephanie ja Brooke
"Vaprad ja ilusad" rivaalid Stephanie ja Brooke Foto: wikipedia

Mõlemad telestaarid on aastakümneid mänginud sarjas "Vaprad ja ilusad". Lang on Brooke’i kehastanud juba 1987. aastast saati. Susan Flannery lahkus sarjast 2012. aastal ja läks pensionile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles