Kuidas ta seda teeb? Vene naispoliitiku soeng lööb maailmas laineid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valentina Petrenko
Valentina Petrenko Foto: Ramil Sitdikov/Sputnik

Venemaa poliitik sattus taas oma soenguga huviorbiiti, kui sotsiaameedia kanalis Twitter naise omanäolist väljanägemist jällegi esile tõsteti. 

62- aastane Valentina Petrenko uus tähelend sai alguse, kui üks Twitteri kasutaja naisest säutsu tegi: «Ma avastasin just Venemaa föderatsiooni senaatori Valentina Petrenko soengu ja pean seda uudist teiega jagama». 

Konkreetset säutsu on jagatud üle 20 000 korra ning lisaks on sellest postitusest välja kasvanud uued, pisut fototöötluse abil täiendatud, pildid naisterahvast. 

Valentina Petrenko ise sellist tähelepanu ei naudi ning on väsinud andmast pidevalt aru oma juuste kohta. «Ma olen tüdinenud sellistele küsimustele vastamast,» kommenteeris naine Moskva Kajale antud intervjuus oma soengut. «Mul on lokkis juuksed ja ma tõstan need lihtsalt mõne juukseklambriga üles ja see on ka kõik.»

Valentina Petrenko 
Valentina Petrenko Foto: Grigoriy Sisoev/Sputnik
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles