Moedisainer Ketlin Bachmann-Põldroos: see on siis nagu minu hetk

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ketlin Bachmann-Põldroos
Ketlin Bachmann-Põldroos Foto: Jelena Rudi

Viimases superstaarisaates kandis Liis Lemsalu moedisainer Ketlin Bachmann-Põldroosi loodud imekaunist kleiti, mis kuulus tänavuse Kuldnõela galaks valminud kollektsiooni juurde. Lauljatar tundis end selles oma sõnul väga elegantselt.

Ketlin Bachmann-Põldroos pidas Liisi ilusaks ja stiilseks tüdrukuks ning avaldas, et see kleit sobis talle väga. «Juhtub vahel nii, et keegi paneb kleidi selga ja ütleb  siiralt, et see on  ilusaim asi, mida ta kunagi on kandnud. See on siis nagu minu hetk, selle pärast ma siin teen seda, mida teen..., » rõõmustas moedisainer.

«Karolin, kes on saate stilist, käib meil siin luurel vahel, et ega miskit põnevat pole lavale saata. Selle eest suur Aitäh talle!  Et ta ikka viitsib. Palju kergem oleks ju kaubanduskeskuses  käia,» rääkis Ketlin Bachmann-Põldroos Elu24’le ja saatis saate tegijatele ning osalejatele oma tervitused.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles