Uskumatu! Marilyn Kerro libakonto valetas lapse soo kohta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marilyn Kerro.
Marilyn Kerro. Foto: Martin Ahven/Õhtuleht

Alles hiljaaegu jagas Eesti tuntuim nõid rõõmsat uudist - Marilyn Kerro ja tema elukaaslane Mark Alexander saavad lapsevanemateks. Täna hommikul hakkas levima uudis, et naine on teinud teatavaks oma lapse soo. Nüüd ilmneb, et tegu oli vaid libakontoga.

Libakonto nimega devilmarilynkerro avaldas postituse, mille lõpus märgitakse, et aeg on puhkamiseks, sest pisitütar on terve päev kõhus väga toimekas olnud. Marilyn Kerro teatab aga, et see informatsioon ei vasta tõele.

«Ärge laske end häirida, sealne leht ei kuulu mulle ja kogu informatsioon ebatõene. Mind jäljendavaid lehti on palju,» kirjutab Marilyn oma Facebooki. «Praegusel Mecca/MarilynKerro lehel olles oled vaid kurisis minu tõeliste tegemistega. Talvist hommikut,» lõpetab Eesti tuntuim nõid oma postituse.

Elu24 võttis ka Marilyn Kerro esindajaga ühendust ja tõepoolest kinnitas ka tema, et Marilyn on otsustanud oma lapse sugu mitte avaldada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles