«Viiekümne halli varjundi» täht võib Coldplay lahku ajada

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dakota Johnson
Dakota Johnson Foto: PIERRE VILLARD/SIPA/PIERRE VILLARD/SIPA/Scanpix

Filmis «Viiskümmend halli varjundit» peaosalist Anastasia Steele'i mänginud USA näitleja Dakota Johnson on suhtes briti bändi Coldplay solisti Chris Martiniga. Bändiliikmete kohaselt soovib aga Martin rohkem aega koos veeta enda uue pruudi ja mitte töötada bändi uue plaadi kallal.

Chris Martin on Dakotasse kõrvuni armunud ja kuigi Coldplay bändiliikmetel pole naise vastu midagi, tahaksid mehed keskenduda bändi uue plaadi tegemisele. Aga Dakota ja Chris veedavad pea kogu vaba aja, mis neil on, mis tähendab, et bändi ei saa muusikat teha. 

Chris Martin.
Chris Martin. Foto: NEIL HALL/Reuters

Mõned bändiliikmed olevat isegi Dakota poole pöördunud ja palunud tal mehest mõni aeg eemale hoida, aga nende palved olid justkui tühjadele kõrvadele, sest see muutis Dakota ja Chrisi veel rohkem lahutamatuks.

41-aastane Chris Martin oli varasemalt abielus USA näitlejanna Gwyneth Paltrow'ga, kellest ta lahutas 2016. aastal. Neil on abielust kaks last.

Gwyneth Paltrow.
Gwyneth Paltrow. Foto: Scanpix/Jordan Strauss/AP

28-aastane Dakota Johnson ja Martin on koos olnud mõned kuud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles