Model Mansion plaanib avada ülemaailmse keti

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näide Model Mansion Tallinna sisekujundusest
Näide Model Mansion Tallinna sisekujundusest Foto: Model Mansion

Sel laupäeval, 1. novembril, avab kohvik Moskva teisel korrusel oma uksed

lounge

nimega Model Mansion. Koha turundusjuhi Liis Lassi sõnul plaanitakse Model Mansioneid avada veel mitmes maailma suurlinnas.



«Model Mansion’i lounge’ide kett on inspireeritud New Yorgis ja mujal maailmas asuvatest baarikettidest a la Buddha Bar, Planet Hollywood ja Hard Rock Café,» kommenteeris Lass Elu24.ee’le.

«Tallinn on täna, aastal 2008, piisavalt arenenud ja urbanistlik pealinn, kuhu taolised suured tegijad võiksid hakata tulema küll. Model Mansion Tallinn on sellele kontseptsioonile suurepärane teerajaja,» lisas ta.

Kui Hard Rock Café ja Planet Hollywood’i sisekujunduses on oluline osa kuulsate muusikute või näitlejate aksessuaaridel, siis Model Mansioni sisekujunduses kasutatakse õige meeleolu loomiseks ilusaid modelle.

«Sisenedes tekib tunne, et sind ootavad juba ees kaunid modellid ja tuntud staar ulatab sulle terekäe. Kõik pildid on pildistatud spetsiaalselt Model Mansioni jaoks ja selle nõudeid arvestades,» jutustas Lass ja täpsustas, et lisaks naismodellidele on fotodel ka stiilsed mehed, kellel naiskülastajate pilk puhata saab.

Asutamispiltidel löövad kaasa ka tuntud Eesti avaliku elu tegelased, sealhulgas miss Laura Kõrgemäe, muusik Elmar Liitmaa, FHMi modell Kersti Kroon, modell ja laulja Linda Zagorska, Liis Lass jt. «Teiste Model Mansionite sisekujundustes hakatakse kasutama just selle linna modellide ja staaride elusuuruses pilte,» mainis Liis.

Omaette vaatamisväärsused on ka Model Mansioni teenindajad. «Ütleme nii, et meie teenindajad pakuvad samapalju silmailu kui meie seintel olevad staarid,» sõnas Lass ja lisas: «Et võimalikku diskrimineerimist vältida, püüaksin sõnastada seda nii, et Model Mansioni teenindajad on paljud eelneva modellitöö kogemusega.»
 
Model Mansionit tutvustatakse meie kohalikele vippidele juba päev enne avamist, 31. oktoobril. Linnarahvast oodatakse uudistama 1. novembril, mil muusikalist elamust pakuvad Birgit Õigemeel ja Uku Suviste.

Liis Lassi sõnul oodatakse peole ka USA-s viibivat Carola Madist. «Vaatasin Playboy üle ja otsustasin talle kutse saata,» naljatleb Model Mansioni emand viidates Playboy Mansioni isanda Hugh Hefneri korraldatud Halloweeni peole Los Angeleses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles