Mis juhtus? Jodie Foster lonkas Oscaritel karkude abil (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ööl vastu esmaspäeva toimus Los Angeleses 90. korda Ameerika filmiakadeemia auhindade gala ehk Oscarid. Õhtu üheks üllatajaks oli näitlejanna Jodie Foster, kes saabus 90. Oscaritele karkude najal.

55-aastane Jodie Foster ja Jennifer Lawrence andsid koos üle parima naispeaosatäitja Oscari, mille pälvis Frances McDormand («Kolm reklaamtahvlit linnaservas»).

Karkude osas süüdistas Foster Meryl Streepi. Näitlejanna naljatles, et Streep «tegi talle Tonyat» ehk tegemist on vihjega kuulsale luuisutajale Tonya Hardingile, kelle abikaasa korraldas tema rivaalile Nancy Kerriganile rünnaku ja kellest on valminud film «Mina, Tonya», mis on maailmas laialdaselt laineid löönud

Jodie Foster ja Jennifer Lawrence
Jodie Foster ja Jennifer Lawrence Foto: Chris Pizzello/AP

Meryl Streep, kes istus rahva seas, oli sellest väitest silmnähtavalt üllatunud. Selleks oli ka põhjust, sest ka nooruke näitlejanna Jennifer Lawrence süüdistas naist jala ette panemises.

«Ta pani mulle üks kord jala ette... Ta on minu vastu lõunasöökidel alati nii kena,» naljatles ka Lawrence.

«Ta näitleb,» kostis seepeale Foster ning Meryl Streepil ei jäänud muud üle, kui vaid naerda ja nägu peita.   

Mis aga tegelikult juhtus? Jodie Fosteri esindaja sõnul vigastas näitlejanna ennast suusareisil, vahendab People.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles