Lillelaadal saavad selgeks osavaimad koduveini pruulijad

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Reuters / Scanpix

Nädalavahetusel eesootava Türi lillelaada raames on laupäeval toimumas ka Maalehe ja Veinivilla korraldatud koduveinikonkursi finaalüritus.


Aasta tagasi välja kuulutatud konkursile laekus kokku 74 veini ligi 50lt autorilt üle Eesti, millest finaali pääses 17 huvitavat leidu. Laupäeval kella 12st koguneb Eesti tippveinispetsialistidest koosnev žürii taas kokku, seekord Türi lillelaadal (Türi võimla saalis), et valida välja parimad Eesti koduveinid. Orienteeruvalt kella 15st antakse võitjatele üle ka auhinnad suurel laval.

Kõik huvilised on oodatud kohapeale nii žürii tegevust jälgima kui end kirja panema rahvažüriisse (esimesed 10 inimest, kes registreerivad end laupäeva hommikul Maalehe telgis), kellele saab samuti osaks võimalus finaaliveine maitsta ja oma lemmik välja valida.
Lisainfot koduveinikonkursi kohta jagab Veinivilla perenaine Tiina Kuuler (tiina.kuuler@gmail.com, telefon 5087222). (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles