Teleajakirjaniku seiklused PyeongChangi taliolümpial jõuavad teleekraanile (3)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roald Johannson sõi koeralihast valmistatud suppi
Roald Johannson sõi koeralihast valmistatud suppi Foto: Facebook

Teleajakirjanik Roald Johannsoni seiklustest PyeongChangi taliolümpial valmis erisaade, mis läheb Kanal 2-s eetrisse täna kell 20:30.

Samal ajal, kui sportlased olümpial kõrgete kohtade nimel heitlesid, avastas Roald mängude võõrustajariiki Lõuna-Koread hoopis teise nurga alt. Lisaks olümpiakeskusele viis tee teda pealinna Souli, hirmuäratava Põhja-Korea piirile ja paljudesse muudesse paikadesse. Hoogne erisaade toobki kogutud elamused, eksootika ja lõbusad juhtumised nüüd ekraanile.

Roald Johannsoni seiklused Põhja-Koreas
Roald Johannsoni seiklused Põhja-Koreas Foto: Kanal2

Saatest saab muuhulgas aimu, millist tänavatoitu Lõuna-Koreas pakutakse, kuidas maitseb koeraliha ning millised on selle söömise traditsioonid. Avastame, kuidas kõlab Korea muusikatööstuses pakutav, kuidas on seotud korealased ja ilukirurgia ning milline religioon Lõuna-Koreas valitseb.

Roald Johannsoni seiklused Põhja-Koreas
Roald Johannsoni seiklused Põhja-Koreas Foto: Kanal 2

«Oli suur kogemus ja väljakutse teha lugusid ning hakkama saada täiesti võõras ja umbkeelses ühiskonnas. Inimesed ei saa Lõuna-Koreas sageli aru kõige lihtsamatest ingliskeelsetest väljenditest nagu «taxi» ja «toilet», mis meile on justkui elementaarne,» rääkis terve veebruari Lõuna-Koreas veetnud Johannson.

Roald Johannsoni seiklused Põhja-Koreas
Roald Johannsoni seiklused Põhja-Koreas Foto: Kanal2

«Roaldi olümpia» on Kanal 2 eetris täna kell 20:30.

Treiler:

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles