Tallinnas valitakse parim Tudengi Showbarman 2008

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tudengi Showbaarmanide kandidaadid paintballi  mängimas. Vasakult Tarvo, Tõnis ja Arto
Tudengi Showbaarmanide kandidaadid paintballi mängimas. Vasakult Tarvo, Tõnis ja Arto Foto: Mikk Saaretalu

Kolmapäeval, 29.oktoobril, toimub klubis Hollywood pealinna Tudengi Showbaarmani võistlus. Peale südaööd esitavad viis üliõpilast rahvale pöörase show ja pakuvad meelierutavaid kokteile.



Kandidaadid esinevad neljas voorus- tutvustavas, video, klassikalises kokteili valmistamise ja fantaasia voorus, kus presenteeritakse nädala jooksul õpitud oskusi.

Kandidaate juhendanud Club Hollywoodi baarman Georgi Voomets leiab, et tegu on ägeda üritusega: «Inimesed, kes pole kunagi asjaga tegelenud on väga julged, et esinevad tervele klubitäiele rahvale. Väga hea kogemus ja oskus igal juhul.»

Lisaks baarmani koolitusele käisid kandidaadid hõljukitega sõitmas ja paintballi mängimas. Publikule pakutakse showd, millest ei puudu tuleleegid, ega lendlevad
pudelid ning lisaks jagatakse valmistatud kokteilid rahvale.

Võitja selgitab välja prominentne žürii, kus teiste seas on Eesti Baarmenide Assotsatsiooni juhatuse liige Sven Petrov kui ka laulja Charlene Rennit.

Võistlustules on Tarvo Kärgenberg Tallinna Tehnikaülikoolist, Tõnis Paalme Tallinna Ülikoolist, Kadri Salu Tallinna Pedagoogilisest Seminarist, Pärt Nolling Tallinna Tehnikakõrgkoolist ja Arto Vaas Infotehnoloogia Kolledžist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles