Kristel Aaslaid keelab end käperdada (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristel Aaslaid
Kristel Aaslaid Foto: Promopilt

Näitleja Kristel Aaslaid on tõeline power-naine, seekord võtab ta ahistamisvastase #metoo kampaania raames julgelt sõna.

Kristel Aaslaid on karm Saaremaa naine: julge, konkreetne ja pingevaba. Koos sõbranna Tuuli Randiga (artistinimega Windy Beach) otsustasid nad naiste õiguse eest koos välja astuda. Täpsemalt, sel teemal räppida. 

Noored said stuudios kokku, rääkisid niisama elust ja olust. «Jõudsime aruteluga Weinsteini ja #metoo teemani. Peale seda tuli juba ülejäänud väga loomulikult,» valgustab Kristel loo tagamaid.

«Iga naine oskab end antud looga seostada, ja oleme ausad, kes meist ei oleks klubis tundud "Ou, viitsid, ära käpi mind" tunnet?» kommenteerib Tuuli.

Kristeli jaoks on oluline alati säilitada huumor «Meie väljendus antud loos soodustab end mitte liiga tõsiselt võtma. Ehk siis «heatuju» lähenemine mitte nii «heatuju» teemale. Ka halbades olukordades tuleb suuta natuke naerda,» lisab Kristel.

Tüdrukud tegid koos uue muusikalise duo Öed.

Kristel Aaslaid ja Tuuli Rand moodustavad räpiduo "Öed"
Kristel Aaslaid ja Tuuli Rand moodustavad räpiduo "Öed" Foto: Promopilt
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles