Noored Kotkad peavad Türil pidu

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Sel laupäeval kell 14 toimub Türi kultuurimajas Kaitseliidu noorteorganisatsiooni Noored Kotkad 81. aastapäevale pühendatud kontsert-aktus.


Kontserdil esinevad laulude ja pillimänguga Järva maleva noorkotkad, Väätsa rühma pealik Raid Saar ning ansambel Naized. Tunnustatakse tublimaid noortejuhte, rühmapealikke, toetajaliikmeid ning koostööpartnereid.
Külaliste seas on Järva maavanem Tiina Oraste, Kaitseliidu peastaabi ülem kolonelleitnant Kajari Klettenberg, Kaitseliidu peakaplan Aivar Sarapik ning Kaitseliidu auliige Enn Tarto.

Noorte Kotkaste peavanem Silver Tamm iseloomustas nende organisatsiooni kui Eesti suurimat noorteorganisatsioon, mille tegevuses osalevad eestimeelsed noormehed. «Meie tegevuse kandepind on üle-Eesti, seega igas linnas, igas asulas ja külas võid kohata noorkotkast,» märkis ta «Noorte Kotkaste organisatsioon on rahvuslik pärand, mida tuleb hoida, kaitsta ja toetada, et tegevus muutuks üha tugevamaks ja võtaks aina suuremaid mõõte.» (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles