«Detsembrikuumus» edetabeli esikohta ei loovutanud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ruudu kaubamärgi all toodetava ajaloolise seiklusfilmi «Detsembrikuumus» võtted lõppesid tänavu veebruaris. Kuna valitsuse tellimusel tehtud filmi toetus osutus loodetust väiksemaks,
on eelarve praegu nelja miljoni krooniga miinuses..
Ruudu kaubamärgi all toodetava ajaloolise seiklusfilmi «Detsembrikuumus» võtted lõppesid tänavu veebruaris. Kuna valitsuse tellimusel tehtud filmi toetus osutus loodetust väiksemaks, on eelarve praegu nelja miljoni krooniga miinuses.. Foto: Liis Treimann.

Kodumaine sõjadraama «Detsembrikuumus» oli teist nädalavahetust järjest Eesti kinode vaadatuim film – seda käis vaatamas 5615 filmisõpra, kes maksid selle lõbu eest kokku 415 450 krooni.

Animafilm «Kärbsed kuu peale 3D» pakkus huvi 5173 inimesele, kes teenisid filmitegijatele veelgi rohkem raha kui «Detsembrikuumust» vaatamas käinud kinohuvilised – nimelt jätsid nad kinokassadesse 461 130 krooni piletiraha.

Põnevusfilm «Max Payne» tõi hiigelekraanide ette 2330 inimest ning noortefilm «Keskkoolimuusikal: lõpuklass» pakkus huvi 2273 muusikalembesele filmifännile.

Edetabeli viiendale kohale jäi kontserdidokumentaal «U2 3D», mida käis vaatamas 1709 ansambli U2 fänni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles