Tarbijamängu tingimused

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

EESTI MEEDIA AS TARBIJAMÄNGU "Eesti Laulu hääletus" REEGLID

1. KAMPAANIA KORRALDAJA

1.1. Kampaania (edaspidi Tarbijamäng) korraldaja on Eesti Meedia AS (edaspidi Korraldaja), Maakri 23a, Kesklinn, Tallinn, Eesti Vabariik, reg kood 10184643, e-post mtr@eestimeedia.ee

2. OSALEMISE TINGIMUSED

2.1. Tarbijamängus võivad osaleda Eesti Vabariigis elavad vähemalt 12-aastased kodanikud, välja arvatud kampaania läbiviimisega seotud firmade töötajad ja nende pereliikmed.

2.2. Osaleda on lubatud inimestel, keda on võimalik tuvastada Eesti Vabariigis kehtiva isikutunnistuse järgi.

3. TOIMUMISE AEG ja KOHT:

3.1. Tarbijamäng toimub 2.-3.03.2018 online-keskkonnas www.postimees.ee

4.  AUHIND JA TINGIMUSED

4.1. Tarbijamängu auhinnaks on kaks Elu24 logoga pusa.

4.2. Auhind loositakse välja hiljemalt 07.03.2018

4.3. Korraldaja võtab võitjaga auhinna üleandmiseks personaalselt ühendust e-kirja teel hiljemalt ühe nädala jooksul pärast loosimist.

5. AUHINNA ANDMISE KORD

5.1. Auhinna võitja peab tõendama oma isiku vastavust vastavalt tarbijamängus registreeritud infole.

5.2. Auhind väljastatakse tarbijamängus osalenud isikule.

5.3. Kampaania peaauhinda ei asendata võitja nõudmisel teist liiki auhinnaga ja auhinna maksumust ei hüvitata võitjale rahas, välja arvatud juhul, kui peaauhind asendatakse teise samaväärse auhinnaga Korraldaja otsusel.

5.4. Kui Korraldajal ei õnnestu võitjaga kontakti saada (v.a kampaania Korraldaja süü tõttu), ei vastuta Korraldaja kampaanias osaleja auhinna kätteandmisest kõrvalejäämise eest.

6. OSALEMINE

6.1. Tarbijamängus osalemiseks tuleb ajavahemikus 02.-03.03.2018 vastata ühele küsimusele ja jätta enda kontaktandmetena e-posti aadress.

7. LISAINFORMATSIOON

7.1. Tarbijamängu auhinda ei asendata teist liiki auhindadega ega sularahaga.

7.2. Korraldaja kasutab kampaanias osalevate isikute andmeid Eesti Meedia andmebaasis ja info edastamiseks. Andmeid ei kasutata muudeks eesmärkideks ja ei edastata kolmandatele isikutele, organisatsioonidele.

7.3. Kõik Korraldaja otsused kampaania läbiviimisel on lõplikud ning kõigile kampaanias osalejatele kohustuslikud.

7.4. Vääramatu jõu (force majeure) asjaolude ilmnemisel on korraldajal ühepoolne õigus katkestada kampaania ja jätta auhind välja loosimata ja/või auhind võitjale üle andmata, teatades sellest koheselt meedia vahendusel.

7.5. Kõik kampaaniast tulenevad vaidlused lahendatakse vastavalt Eesti Vabariigis kehtivale seadusandlusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles