Tanel Padari skandaalne eks Kristel Mardisoo ilmus avalikkuse ette

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristel Mardisoo
Kristel Mardisoo Foto: Marmara Sterling / Instagram

Tanel Padari endine kallim Kristel Mardisoo on üks paljudest naistest, kes kisti I.J. Zandi ja Laura Kõrgemäe kupeldamisskandaali ning kes seetõttu ka vägistamisähvardusi sai. Nüüd on naine rasked ajad seljatanud.

Kristel vallutas kõmuväljannete esikaaned möödunud septembri lõpus, kui tuli välja, et olles Tanel Padari kauaaegne elukaaslane, oli ta samal ajal abielus ärimees Andres Metsamaaga. Hiljem kõlas tema nimi seoses Laura Kõrgemäe kupeldamisskandaaliga, kui meedias väideti, et Kristel tutvustas üht noort tüdrukut kurikuulsale I.J. Zandile. 

Nüüd andis Kristel intervjuu Nipiraamatule, milles naine räägib avameelselt kõigest, mis olnud. Lisaks ka sellest, kuidas ta raskete hetkedega hakkama sai. 

«Käsitöö hoidis mind tegevuses ja aitas rasked ajad üle elada,» tõdeb naine ja julgustab inimesi vähem muretsema selle pärast, mida teised arvavad ning julgemalt oma elu elama.

Loe refereeritud täispikka artiklit Nipiraamatust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles