Ainult aasta rängast liiklusõnnetusest: Juss Haasma väisab taas eksootilist maad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juss Haasma
Juss Haasma Foto: Erakogu

Möödunud märtsis sattus muusik ja näitleja Juss Haasma raskesse autoõnnetusse, millest ta ka avalikkuse ees avameelselt rääkis. Nüüd, vaid aasta hiljem on mees jällegi eksootilisel reisil, ent sel korral Kambodžal.

«Võib-olla paljud teavad, et mul õnnestus käia puhkusel, aga paljud ei tea, et sellest puhkusest viis päeva veetsin Phuketi haiglas,» rääkis näitleja toona «Ringvaate» saates.

Haasma on varemgi Tais käinud ja ta teadis, et seal on ohte palju ja kõik võib sekundiga muutuda. «Minuga juhtus mootorrattaõnnetus. Minule teadmata põhjusel... Kui sa saad sellise koljuluumurru, siis see pühib sinu teadvusest mingid asjad ära. Pärast seda oli kõik unenäoline,» kirjeldas mees toona juhtunut. 

Ent see õudusunenägu oli aasta eest. Nüüd jagab mees Instagramis oma puhkust Kambodža saarel ning näeb õnnelik ja puhanud välja:

 

?☀️?

A post shared by Juss Haasma (@jusshaasma) on

 

☀️

A post shared by Juss Haasma (@jusshaasma) on

 

?

A post shared by Juss Haasma (@jusshaasma) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles