Henrik Normann jäi staaride võidusõidul viimaseks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Normann langes libeda raja tõttu staaride kiirendusvõistlusel viimaseks
Henrik Normann langes libeda raja tõttu staaride kiirendusvõistlusel viimaseks Foto: TV.Motors24.ee

Uus internetipõhine telekanal TV.Motors24.ee otsib Eesti kiiremat staari. Motosõpradest prominendid võtavad omavahel mõõtu Rapla kardirajal BMW roolis.



Igal reedel paneb end proovile üks staar, seni on osalenud lauljad Koit Toome ja Mikk Saar, raadio- ja telemees Madis Milling ning näitleja Sepo Seeman.

Eelmisel reedel istus autorooli näitleja ja saate «Tantsud tähtedega» staar Henrik Normann, kelle katset saab vaadata motors24.ee kodulehelt.


Henrik oli esimene staar, kes pidi oma sõidu tegema märjal rajal. «Eks see üks paras tants tuleb ka,» arvas Henrik enne rooli istumist ja masinaga maadlema pidi ta tõesti, sest see viskas igas kurvis külje ette.

Praegune kuulsate võidusõitjate edetabel:
1. Sepo Seeman: 1,00,4
2. Koit Toome: 1,01,0
3. Mikk Saar: 1,01,7
4. Madis Milling: 1,03,0
5. Henrik Normann: 1,19,0

Sel reedel paneb end proovile «Reporteri» saatejuht Olaf Suuder, järge on ootamas muusik Elmar Liitmaa.

Kümme kiiremat staari pääsevad edasi talvisesse vooru ning neist viis parimat hakkavad omavahel rallitama juba kevadel. Võitja saab koos sõpradega terve päeva suurel ringrajal vormelitega kihutada.


***

TV.Motors24.ee on uus projektkanal, kus igal tööpäeval laetakse internetti üles uus mootoritega seonduv saade.

Esmaspäeviti «Proovisõit», teisipäeviti «Xtreme Motors», kolmapäeviti pannakse joonele vanad autod, neljapäeviti «Hobi Motors» ja reedeti staaride võiduajamine ehk «VIP Motors».

Kõik saated on Eesti Motors24.ee omatoodan

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles