Fotod: suu jookseb vett ehk Eesti staaride kõige ihaldusväärsemad kehad (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erna Husko.
Erna Husko. Foto: Erakogu

Maarjamaa kohalikke kuulsusi on hiljaaegu tabanud tugevam trennipisik kui eales varem. Staarid jagavad enda treeningutest üha enam pilte ning nii mõnigi on just tänu raskele tööle treeningsaalis saavutanud kadestusväärse keha. Mõnel teisel on ehk looduse poolt lihtsalt rohkem antud. Vaata ise järele, millistel Eesti staaridel on kõige ihaldusväärsemad kehad.

Uku Suviste - Pole kahtlustki! Muusik, kellele on antud nii lauluhäält kui ka välimust. Paistab, et Uku Suviste trenni tegemist vahele ei jäta.

 

#sombreroman #puuraphotography

A post shared by UKU SUVISTE (@ukusuviste) on

Grete Klein - Seltskonnatäht ja näitleja Grete on üks neist, kes näeb alati kena välja. Pole vahet, kas naine on oma ideaalkaalus või pisut vormikam, ikkagi on tegemist äärmiselt ihaldusväärse naisega.

 

Office #padjaklubi @marisrumberg

A post shared by Grete Klein (@greteklein) on

Egle Nabi - Bikiinifitnessiga tegeleva Egle trimmis keha on kindlasti paljude inimeste poolt vägagi ihaldatud.

Ingrid Mänd - Beebilõusta hingetohtri ohtlikud kurvid on avalikkuse poolt palavalt armastatud. Pole kahtlustki, et tegemist on väga ihaldusväärse naisega.

Ingrid Mänd
Ingrid Mänd Foto: Instagram / Karmo Koppel

Kristjan Kasearu - Kristjan Kasearu on eesti publiku poolt armastatud juba aastaid ning pole kahtlustki, et see armastus ei rauge veel nii pea.

 

Nojah...

A post shared by Kristjan Kasearu (@kristjankasearu) on

Paljas Porgand -  Eesti blogija Paljas Porgand on üks neist, kes treeningsaalist tihedamini postitab kui keegi teine. Merilin Taimre ehk Palja Porgandi puhul on selge, et raske töö jõusaalis ja õige toitumine tasub end ära.

Tanel Padar -  Muusik, kes on oma fännide südameid kiiremin põksuma pannud juba väga pikka aega. Hiljaaegu tegi Tanel oma elus aga suure muutuse: jättes seljataha rokkari elustiili ning tervitades sportlikku ja tervislikku elustiili.

Grete Šadeiko - Noor ema ja mitmevõistleja on alati sportlasele kohaselt imelises vormis olnud. Kindlasti haarab Grete oma trimmis kehaga tähelepanu ja on paljude jaoks vägagi ihaldusväärne.

 

Family fun?? #WaterPark #BigKids

A post shared by Grete Šadeiko (@gretesadeiko) on

Erna Husko - Eestis elav Soome fitnessmodell Erna Husko on kurikuulus oma ohtlike kurvide poolest. Hiljuti sai naine suurema tähelepanu osaliseks, kui kahtlustati, et tema trimmis tagumik ei olegi päris. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles