Hannes Võrno TOP 7 skandaali

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Võrno
Hannes Võrno Foto: Kersti Niglas

Hannes Võrno võib küll paljudele eestlastele olla toredaks koomikuks «Kreisiraadio» päevilt, aga ta on ka mitmel korral meedias negatiivselt silma paistnud, tõmmates ühte skandaali teise järel endale ligi.

Siin on TOP 6 skandaali, millega Hannes Võrno on aastate jooksul seotud olnud.

1. Hannes Võrnu ei surunud mustanahalise jooksjaga kätt

Väljavõte Võrno Facebooki lehelt: «Ma ei tõtta kedagi kättpidi tervitama, sest ei suuda seda mulle pihku poetatud vedelat nisa mehekäeks pidada»

2. Hannes Võrno kritiseeris president Kaljulaidi välimust

«Muul moel ei suutnud ma seletada seda, et meie president mulle nagu Orissaare seeneline praamil vastu tuleb,» kirjutas Võrno enda Facebookis.

3. Eksnaine paljastas Hannes Võrno tumedama poole: kooselu oli väljakannatamatu

Hannes Võrno kommenteeris eksnaise Häli Veskaru avameelset intervjuud LP's:

«Võtad alandlikult argpüksi antud seeklid ja laulad ta soovilugu. Tuled mind ründama kattes end mu lähedastest kilbiga. Nagu oopiumiuimas Taliban.»

4. Hannes Võrno pahandab imikuga vastuvõtul käinud ministri kallal

«Arusaadav, et turvameeskond ei saada lapsega ema ukselt tagasi aga nüüd on siis see ots ka lahti tehtud. Üksnes endaga arvestava inimese imik on talle olulisem kõigist ülejäänutest ning seda trendi näeb ja eriti kuuleb igaüks kes kultuuri tarbib,» kaebas Hannes Võrno oma avalikus sotsiaalmeedia postituses.

5. Hannes Võrno ei maksnud enda eksnaisele raha ära

Võrno oli Viimsi kinnistu müügi eest pikalt võlgu enda endisele abikaasale Häli Veskaru, kellele ta oli võlgu 40 000 eurot. Eelmise aasta kevadel sai võlg siiski tasutud.

6. Hannes Võrno säras uue saatjannaga

Hannes Võrno veetis Eesti Kontserdi ja Hennessy uusaastakontserdi aasta esimese päeva Estonia Kontserdisaalis Cordeelia Viikbergi seltsis.

7. Hannes Võrno arvab, et Märt Avandi lükati tanki

Hannes Võrno kommenteeris 2016. aasta alguses, et Ott Sepp ja nii mõnedki teised «Tujurikkuja» taga olevad inimesed lükkasid Avandi tanki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles