Pettunud «Kodutunde» produtsent majaostu skandaalist: elagu Eesti ja naabrid!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Produtsent Kristi Nilov.
Produtsent Kristi Nilov. Foto: Kristi Nilov/Facebook

Hiljuti lahvatas skandaal, kui ilmus lugu sellest, kuidas Eesti suurima heategevussaate «Kodutunne» firma alt on ostetud luksuslik elumaja firma produtsendi enda tarbeks. Saate produtsent Kristi Nilov võttis sõna sotsiaalmeedias, et asja selgitada.

«Selle artikli sünnitas Kristjan Väli Õhtulehest. Talle oli teada, et allikas pole usaldusväärne, teades ka seda, et Eesti Ekspress veetis minuga päeva, ehk siis artikkel pidi sündima nui neljaks «naabrinaise vihjelt». Ma pole ostnud luksuslikku maja 295 000 euroga - naabrinaise info on vägagi väär. Aga me kõik teame selle naabrinaise nime. Elagu Eesti ja naabrid,» kirjutas pahane Kristi Nilov oma Facebooki lehel. 

Nilov andis ka oma postituse all kommentaarides aru, kuidas majaostutehing tegelikult käis. Naise sõnul oli tegu klassikalise tehinguga, kus naisterahvas müüs ühe maja ning teise ostis asemele. Ka toonitas Nilov taas, et maja hind ei olnud 295 000 eurot. 

Lisaks usub naisterahvas, et lugu on tehtud vaid selleks, et väljaanne saaks võimalikult palju klikke. Seda eeldusel, et lugu on üles ehitatud nii, nagu oleks Nilov endale annetustest saadud raha eest ostnud hirmkalli maja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles