Andrei Hvostov esitab Tuuli Roosma kodus oma intiimseid teoseid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuuli Roosma
Tuuli Roosma Foto: Jana Solom

Tuntud telenäo Tuuli Roosma koduses õhkkonnas koguneb ligi kaks korda kuus kirjandushuviliste klubi, vahendab Radar

Tuntud telenäo Tuuli Roosma koduses õhkkonnas koguneb ligi kaks korda kuus kirjandushuviliste klubi. Programm on alati sama: ettekandele tulevad Tuuli hea sõbra Andrei Hvostovi pooleli olevad teosed.

Viimati, 15. veebruaril, luges Hvostov ette oma lapselapsele Maarale pühendatud raamatut, mis sisult on sedavõrd otsekohene ja täiskasvanute teemasid käsitlev teos, et Hvostov loodab, et see siiski enne Maara 16aastaseks saamist tema kätte ei satu. Hetkel Maara veel lugeda ei oska, sest on alles alla aastane.

Raamat on veel kirjutamisjärgus ning pajatab avameelselt #MeToo kampaania valguses ka Hvostovi isiklikke seiklusi naiste vallas. Detailsete kirjelduste ja ausa otsekohesusega kirjutatud teos on kirjanikul veel pooleli, kuid ettelugemise mõte ongi selles, et ta testib töös olevat raamatut kuulajate peal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles