John Paul Jones: Led Zeppelin läheb tuurile uue lauljaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Paul Jones ja Jimmy Page ansamblist Led Zeppelin
John Paul Jones ja Jimmy Page ansamblist Led Zeppelin Foto: WENN

Ansambli Led Zeppelin basskitarrist ning klahvpillimängija John Paul Jones kinnitas, et bänd läheb tõepoolest maailmaturneele, kuid solist Robert Planti asemel haarab mikrofoni keegi teine.


Plant loobus võimalusest oma endiste bändikaaslastega pärast eelmise aasta detsembris Londonis toimunud üliedukat kontserti taas tuurile minna ning sellega seonduvalt on kuuldused erinevate solistide kaasamisest liikunud juba mitmeid kuid, vahendab WENN.

John Paul Jones kinnitas hiljutises intervjuus, et otsib koos bändikaaslaste Jimmy Page´i ja Jason Bonhamiga endiselt sobivat kandidaati, kuid pole sellist meest veel seni leidnud.

«Niipea, kui me teame, kes meie uueks lauljaks saab, anname me sellest teada,» ütles Jones, kes vihjas ka sellele, et paari aasta pärast võib Plant ümber mõelda ning bänd saab teha tõelise taasühinemisturnee.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles