Vaata, mis on saanud «Kuumade seitsmekümnendate» veidrast nohikust

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wilmer Valderrama
Wilmer Valderrama Foto: SCANPIX

«Kuumad seitsmekümnendad» oli sari, mis püüdis võimalikult täpselt tabada seda, kuidas ameeriklased tol kümnendil elasid. Kuigi tegu oli komöödiasarjaga, siis nad said kriitikute arvates sellega suurepäraselt hakkama.

Sari andis maailmale ka kaks näitlemise superstaari Ashton Kutcheri ja Mila Kunise näol. Kummalisel kombel lõpetasid mõlema näitleja mängitud tegelaskujud sarjas koos ning Kutcher ja Kunis on ka praegu abielus ja mitme lapse ühisvanemad.

Kui sari 2006. aastal läbi sai, oleks üks selle tähti, Wilmer Valderrama justkui maa-alla vajunud. Eestlaste pilgud olid temast eemale suunatud. Ta mängis ühes väikses sarjas teise järel, püüdes pidevalt näitlejana leiba teenida. 

Aastal 2016 läks aga Valderramal õnneks ning pärast Tony DiNozzo tegelaskuju mänginud Michael Weatherly lahkumist sarjast «NCIS» hakkas tema Leroy Jethro Gibbsi tiimi uueks liikmeks.

Aga juba enne seda oli Wilmer Valderrama füüsiliselt kosunud ning nohiklikust teismelisest oli saanud sportliku välimusega mees.

Fez
Fez Foto: Wikimedia Commons
Fez
Fez Foto: Pinterest
Fez
Fez Foto: Promethean Times

Nüüd aga näeb Wilmer Valderrama välja hoopis teistsugune.

 

Coming soon.. credit: @officialmariabello

A post shared by Wilmer Valderrama (@wilmervalderrama) on

 

NYC afternoons...

A post shared by Wilmer Valderrama (@wilmervalderrama) on

Märksõnad

Tagasi üles