Väliseestlane saatis ETV pikalt ja osaleb EKRE korraldatud tõrvikurongkäigul (1)

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti staarkitarrist Brad Jurjensi laps sündis vabariigi aastapäeval!
Eesti staarkitarrist Brad Jurjensi laps sündis vabariigi aastapäeval! Foto: Brad Jurjens/Facebook

Pärast keskkooli lõpetamist Ameerika Ühendriikidesse kolinud kitarrist Priit Jürjens saatis kaks aastat tagasi ETV pikalt. Talle ei meeldinud telekanali esitatud «Tujurikkuja» sketšis kasutatud muusika, mis tema arvates solkis tema head mälestust.

Jürjens pidi vabariigi aastapäeval mängima Eesti hümni, aga pärast sketšisaate nägemist, saatis ta ETV pikalt.

Talle ei meeldinud «Tukurikkuja» parodeering laulule «Ei ole üksi ükski maa».

«Nüüd siis viimaks situti täis laul, mis on paljudele püha, mulle kaasa arvatud, sest ma olin siis veel väike kui Venemaa oma väed selle laulu saatel (minu jaoks vähemalt) Eestist välja viis. Aga ma ei saa aru, miks mõned mu sõbrad ja tuttavad sellises jamas kaasa lõid? Pole ju naljakas. René Vilbre, ma mõtlesin ümber. Ma ei soovi Su televisioonis Eesti hümni mängida Vabariigi aastapäeval. Pange oma asjad ja prioriteedid paika enne,» kirjutas Jürjens 2016. aasta alguses.

See on laul, mida Jürjens silmas pidas.

Publik kirjutab, et nüüd on ta Eestis tagasi ja kavatseb osaleda EKRE tõrvikurongkäigul, kuna selle erakonna vaated sarnanevad kõige enam tema omale, ütles ta.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles