Video: Phil Collins peeti enne Lõuna-Ameerika tuuri Rio lennujaamas kinni

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Phil Collins
Phil Collins Foto: MIKE CASSESE/REUTERS/Scanpix

Inglise laulja Phil Collins lendas sel nädalal Lõuna-Ameerikasse, et seal oma kontsertturneed alustada, kuid ta peeti viisaprobleemide tõttu Rio de Janeiro lennujaamas kinni.

67-aastane muusik on harjunud VIP kohtlemisega, kuid Brasiilia Rio Galeao lennujaamas koheldi teda rohkem kui kolme tunni jooksul nagu kurjategijat, teatab Daily Mail. 

Phil Collins
Phil Collins Foto: ELSA/AFP/Scanpix

Rio lennujaama esindajate sõnul ei pea Briti passi omanikel olema Brasiiliasse turismireisile minnes sissesõiduviisa, kuid kui seal töötatakse, siis peab olema tööviisa. Collinsil ja ta kaaskonnal tööviisa puudus. 

Collinsi Lõuna-Ameerika kontsertturnee algab täna, 22. veebruaril Rio kuulsal Maracanã staadionil. Collinsi esindaja ega ta ise ei ole Rios kinnipidamist kommenteerinud.

Maracanã staadion
Maracanã staadion Foto: Nacho Doce/Reuters/Scanpix

Veel esineb ta São Paulos ja Porto Allegres, Brasiilia esinemistele järgnevad kontserdid Mehhikos.

Collins teatas 2016. aasta oktoobris, et loobub pensionärielust ja hakkab alates 2018. aasta algusest uuesti kontserte andma.

Phil Collins
Phil Collins Foto: GUS RUELAS/REUTERS/Scanpix

Möödunud aasta suvel andis ta Londonis Royal Albert Hallis viis kontserti, piletid neile müüdi läbi sekunditega. Lisaks esines ta Hyde Parkis Briti suvefestivalil.

Collinsit tabas möödunud aastal õnnetus, ta kukkus hotelli numbritoas, lüües pea vastu tooli ja saades vigastada.

Muusiku esindaja teatas, et Collinsile tehti seljaoperatsioon, millest taastumise käigus tal nagu jalad alt kadusid ja ta kukkus. Ta viidi haiglasse, kus ta täielikult paranes.

Kukkumise tõttu tuli ta kontsertidel lavale abistajate ja jalutuskepi abil ning laulis istudes.

Philip David Charles Collins (sündinud 30. jaanuaril 1951) on inglise laulja, trummar, laulukirjutaja, pianist ja näitleja. Aastatel 1970–1995 oli Collins ansambli Genesis trummar ja pärast Peter Gabrieli lahkumist ka laulja. Paralleelselt tegeles ta oma sooloprojektidega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles