Sylvester Stallone oma surmauudisest: surnud mehe kohta olen väga hea tervise juures

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone Foto: SMXRF/starmaxinc.com/Starmax/PA Images/Scanpix

Selle nädala alguses hakkas sotsiaalmeedias levima uudis, et näitleja Sylvester Stallone on surnud, kuid üsna pea selgus, et tegemist on paanika külvamisega.

«Rocky» filmide staar postitas pärast oma surmauudisest kuulmist sotsiaalmeediasse mitu videot tõestamaks, et ta on ikka elus, teatab The Sun. 

Sylvester Stallone
Sylvester Stallone Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS/Scanpix

«Palun ignoreerige libauudiseid. Siin ma olen, lähen jõusaali. Lisan veel, et surnud mehe kohta olen väga hea tervise juures. Elul tuleb sarvist haarata,» teatas 71-aastane näitleja.

Teises videos tõestab ta samuti enda elusolekut öeldes, et tema tervisenipiks on iga päeva nautimine ja meeldivate asjadega tegelemine.

Stallone viskas  nalja, et oma järgmises videos tutvustab ta, kuidas toituda surnuna tervislikult.

«Jääge lainele, sest mul tuleb veel videoid, järgmises avaldan nippe, kuidas surnuna olles tervislikult toituda,» teatab staar ja katab käega kaamera kinni.

Stallone avaldas sel nädalal ka koduvideo, millega samuti tõendab oma elusolekut. Ta on sellel koos oma kahe tütre, 21-aastase Sophia ja 19-aastase Sistine’iga.

Videolõigus on teda näha kodumaja köögis koos vanema tütrega, staar viskab nalja, et just tuli surmasuust tagasi.

Stallone’i surmauudis on sotsiaalmeedias vaheaegade järel levinud alates 2016. aasta algusest ja staar on selle pidanud ümber lükkama.

Stallone’i tuntakse eelkõige «Rocky» filmisarjast, milles ta kehastab poksijat Rocky Balboad. 

Sylvester Stallone Rocky Balboana
Sylvester Stallone Rocky Balboana Foto: Reuters/AFP/AP/SCANPIX

Lisaks Stallone’ile on fännide seas paanikat külvatud veel paljude staaride, kaasa arvatud Angelina Jolie, Brad Pitti ja Vin Dieseli surmauudisega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles