Raadio Elmar pikaaegne juht võttis vastu uue ootamatu väljakutse

Britten Torstenberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuldmikrofoni pälvis Owe Petersell.
Kuldmikrofoni pälvis Owe Petersell. Foto: Tairo Lutter

Owe Petersell, kes töötas kakskümmend aastat Elmari raadios, pani mõni aeg tagasi paljude inimeste üllatuseks ameti maha. Nüüd võttis mees vastu uue väljakutse ning asus tööle botaanikaaeda.

Owe Petersell on botaanikaaias töötanud üsna lühikest aega, ent kuna looduse teema on meest alati huvitanud, on ka töö huvipakkuv. 

Kuidas aga sattus varem raadios töötanud Owe just botaanikaaeda? «Tegelikult on see täiesti loogiline jada,» sõnas mees. «Kui ma raadiost lahkusin, siis ma ütlesin kuskil intervjuus, et ma võiksin vabalt töötada botaanikaaias». 

Peale seda avaldust võttis mehega kohe ühendust botaanikaaia värske direktriss ning pärast mitut kohtumist oli mehel uus töökoht olemas. Owe toimetab nüüd botaanikaaias kommunikatsiooni ja turunduse valdkonnas. 

«Ikka on see töö ka väljakutse, aga ma olen nii vähe veel olnud, et ma ei tea, mis tuleb või kuidas asjad hakkavad minema,» kirjeldas mees ellu tekkinud uut proovikivi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles