«Litside» sarja Monika jaoks on tema keha tema relv

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lisette Pomerants
Lisette Pomerants Foto: TV3

Telesarjas «Litsid» löövad kaasa mitmed tütarlapsed, keda me varem telekas näinud ei ole. Kes on sarjas kaasalööv keevaline Monika? 

Temperamentset Monikat kehastab sarjas tantsija Lisette Pomerants. Lisette sattus «Litsidesse» päris viimasel hetkel ning seda otsust ei ole keegi pidanud kahetsema.

Ehkki see on tema esimene roll, aitab Lisettet sarnasus Monika karakteriga. Konkurentsivõime ja oskuse läbi lüüa on ta omandanud võistlustantsu ja modellinduse maailmast, tuge leiab ta aga ka astroloogiast. 

Keevaline ja julge, on Monika tihti see, kelle kontrollimatult lausutud sõna või põlglik pilk võib kõigile pahandusi tuua. Monika on partisan, kelle jaoks tema keha on tema relv.

Täna õhtul näeme TV3 ekraanil Mart Sanderi romaani «Litsid» ainetel valminud draamasarja teist episoodi. Ajalooline sari näitab väikese Eesti Vabariigi saatust läbi härrastemaja naiste ning sealt läbi käivate külaliste silmade. 

Lisette Pomerants Mart Sanderi sarja «Litsid» esilinastus Vene Kultuurikeskuses
Lisette Pomerants Mart Sanderi sarja «Litsid» esilinastus Vene Kultuurikeskuses Foto: Raul Mee
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles