Metsatöll, Eesti Rahvusmeeskoor ja Siiri Sisask ühisel laval

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siiri Sisask
Lingua Mea 
(Jazz’n’Arts)
Siiri Sisask Lingua Mea (Jazz’n’Arts) Foto: Pm

Juba sel reedel, 20. mail astuvad Rock Cafe lavale Metsatöll, Eesti Rahvusmeeskoor ja Siiri Sisask. Suurejooneline kontsert on Metsatöllu ja Siiri Sisaski esimene loominguline kokkusaamine, käesoleva aasta ainus etteaste RAMiga ning väärikas punkt klubikontsertide hooajale.

Metsatöllu trummari Marko Atso kinnitusel on tegemist tehniliselt keeruliseima ja pikima kontserdiga sel aastal. Kontserdile eelnes üle kahe kuu kestnud intensiivne prooviperiood.

«Eile hilisõhtul viimast proovi lõpetades olid muusikalised emotsioonid nii laes, et võtsime kogu materjali enda jaoks linti,» naerab Atso. «Siiri Sisask on super rockilaulja. Tegemist on tõsiselt võimsa muusikalise tulemusega, mis jõuab elavas esituses kuulajateni juba reedel.»

Atso tunnistab, et nooti mittetundjatena oli neil kunagi Eesti Rahvusmeeskooriga koostööd alustades väga raske. «Nüüd harisime end aga veelgi teistsugusemal muusikalisel maastikul,» ütleb Atso. «Enne uue albumi tegema hakkamist kulus see marjaks ära. Tuleb tunnistada, et kogetu laiendas märkimisväärselt meie muusikalist silmaringi lugude kirjutamise osas.»

Reedene kontsert Rock Cafes on Metsatöllu senise karjääri pikim, kokku esitatakse ligi 40 lugu. Muusikat jagub lavale üle 3 tunni, seetõttu on kontserdil ka üks vahepaus. Atso lubab, et kontsert saab olema täiuslik muusikaelamus nii publikule kui esinejaile.

Rock Cafe uksed avatakse 20. mail kell 21.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles