Elvise tütar on üüratutes võlgades

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lisa Marie Presley
Lisa Marie Presley Foto: twitter

USA rokikuninga Elvis Presley tütar Lisa Marie Presley sipleb meeletutes võlgades. Erinevatel andmetel on tema koguvõlgnevus kokku 16,8 miljonit dollarit.

Lisa Marie Presley on praegu käimas kohtulahing enda abikaasa Michael Lockwoodi, kellega ta on kümme aastat abielus olnud. Mees nõuan Presleylt kohtu teel välja abikaasatoetused ning advokaaditasud.

Presley aga esitas kohtule dokumendid, kus tuleb ilmsiks tema kolossaalne võlg. Erinevate kulutuste tulemusel tekkinud võlg on kujunenud viimase kolme kümnendi jooksul. 50-aastasel Presleyl on praegu kasutatavat raha vaid 20 tuhande dollari ulatuses.

Kuigi Lisa Marie teenib iga kuu 100 000 dollarit Elvis Presley fondist, siis ei saa ta neid vahendeid koheselt enda suva järgi kasutada. 

Lisaks eelnevatele võlgnevustele on tal ka kolm krediitkaardi võlga enam kui 300 000 dollari ulatuses.

Kohtudokumentides tuleb välja, et naise võlgades on osaliselt süüdi tema eelmine finantsnõustamisfirma Prudential Financial Management, kelle Presley on ebakompetentsuse tõttu samuti kohtusse kaevanud.

Kõikidele võlgadele vaatamata on Lisa Marie abikaasa Lockwood esitanud kohtule paberid, mis tõestavad, et tal on detsember 2015 seisuga 11 miljoni dollari ulatuses varasid. Lisaks sellele toetusfond, mille sisuks on 31 miljonit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles