Toidupoe juhataja vallandati teismelise töötajaga seksimise tõttu

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Caitlyn Kirby
Caitlyn Kirby Foto: Facebook

Inglismaal asuva toidupoe Tesco 35-aastane juhataja seksis enda 19-aastase alluvaga. Meeskliendid filmisid nende seksuaalakti ja postitasid selle sotsiaalmeediasse.

35-aastane Neville Fox ja 19-aastane Caitlyn Kirby ei suutnud teineteisest käsi eemale hoida ning seksisid töötajatele kuuluvas tagaruumis. Aga nende vilgas tegevus jäi silma grupile klientidele, kes läbi pleksiklaasi paarikese tegevust filmis. Sealt edasi oli loomulik käik see ka Internetti üles riputada.

Seksakt.
Seksakt. Foto: Kuvatõmmis

Ülemused said teada, mida nende töötajad Norwichis asuvas toidupoes teevad ja vallandasid mõlemad töötajad

Seksakt.
Seksakt. Foto: Kuvatõmmis

Kui Fox ei soovinud meediaga suhelda, siis Caitlyn Kirby, keda on hakatud kutsuma ka Norwichi Kim Kardashianiks, sõnas, et tal on kogu asja pärast piinlik. «See kõik juhtus emotsiooni pealt. Neville on minust palju vanem ja ta oleks pidanud paremini teadma, aga mina ju samamoodi. Kõige enam on mul kahju tema partnerist. Tema on sellest kõigest vist äärmiselt šokeeritud,» rääkis Kirby.

19-aastane Caitlyn Kirby
19-aastane Caitlyn Kirby Foto: Facebook / Kuvatõmmis

Tesco poe esindajad on lubanud asja uurida.

Neville Fox
Neville Fox Foto: Kuvatõmmis
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles