Erich Krieger: Eestit esindab finaalis tänase poolfinaali võitja

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erich Krieger
Erich Krieger Foto: «Kuuuurija»

Eestis tuntud laulja Erich Krieger arvab erinevalt paljudest teisest, et artist, kes esindab Eestis Eurovisiooni lõppvõistlusel Portugalis selgub tänasest poolfinaalist. Tema favoriidid on Karl-Kristjan & Karl Killing ning Rolf Roosalu

Kes siis võidab tänase saate? «Karlid on vägevad poisid. Neil on vägev laul,» vastas Krieger. «Noored tahavad vägevat. Seitse kaheksa aastat tagasi oleks see tõeline maailma hitt olnud.»

Aga Karlide kõrval toob Krieger ühe favoriidina välja ka Rolf Roosalu. 

«Väga hea laul on Rolf Roosalul. Laul on hea ja kõik on hea. Show on võimas ja tema backid on head,» sõnas Krieger.

Kriegeri vastus tuleb natuke üllatavana, kuna Marju Länik on justkui rohkem tema eakaaslane.

«Marju on samal tasemel nagu Ivo Linna eelmisel aastal. Ta sai juurde hea hiti. See ei ole õige, et tema peaks võitma, sest see ei ole sellisel tasemel lugu nagu Rolfil ja Karlil. Marjul on kindlasti hea meel, et ta tegi sellise fenomeni nagu Ivo eelmisel aastal,» ütles Krieger.

Paljude muusikaekspertide ja tavakuulajate jaoks on Stig Rästa või Elina suurfavoriidid. Erich Krieger aga seda ei arva.

«Stigil on hea lugu, aga ta ajab kogu aeg sama rida. ABBA ajas enda rida kümme aastat enne kui nad enda stiili muutsid,» ütles Krieger. «Selle õnge vist ei minda, et Elina valitakse. Laul on küll ilus ja võimas, aga kui sa seda kuulad, siis sa taipad, et selliseid laule on veel ja veel. Seda, mida Elina teeb, tehakse liiga palju ja see ei too peaaegu kunagi edu,» arvas Krieger.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles