Ränduritel on Tartus nüüd oma pubi

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ränduri pubi Tartus.
Ränduri pubi Tartus. Foto: Erakogu

Sel reedel, 20. mail avatakse Tartu Tasku keskuses Ränduri pubi, millesse investeeriti ligi 200 000 eurot.

Uue söögikoha sisekujundajaks on söögikoha omanik Imre Viilukas, kelle kinnitusel sarnaneb Taskus uksed avav pubi paljuski Võru kesklinnas asuva Ränduri pubiga.

“Pubi interjööri loomisel on kasutatud naturaalset Võrumaa metsadest pärit puitu, mida kulus kokku ligikaudu 35 tihumeetrit,” kirjeldas Viilukas. “Hubaste soppide loomiseks on ruumis puidust poste, mis ruumi liigendavad, põrandat katavad naturaalne tammeparkett ja keraamilised plaadid.”

Pubisse ehitati teine korrus.

“Et ruum on väga kõrge – lae kõrguseks on kuus meetrit -, otsustasime lisada privaatsema teise korruse, kus pubi pakutavaid hõrgutisi on võimalik nautida viiel laudkonnal,” rääkis Viilukas. “Pubis on sõprade tuba, mida saab broneerida sünnipäevadeks ja väiksemateks üritusteks. Ühtekokku mahutab Ränduri pubi 140 külastajat.”

Pidulikul avamisel sel reedel esineb külalistele ansambel Regatt, õhtu jätkub retro videodiskoga, kus plaate keerutab DJ Erkki Vadi.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles