Raju peogalerii: 5500 Soome tudengit on pidutsemas Tallinnas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eilsest alanud ja pühapäevani toimuva Soome koolinoorte ürituse «Abi goes Tallinn» raames on Tallinna vallutanud kokku 5500 Põhjamaa noort. Noored pidutsevad selleks spetsiaalselt hotelli loodud ööklubis. Vaata esimest peoööd pildis!

Soome noorte Tallinna pidudesari sai alguse  2016. aastal, kui leiti, et miks pidutseda Helsingi-Tallinna vahel kurseerivatel laevadel, kui seda saab teha hoopis mõnes Tallinna luksuslikus hotellis, kus on suurem pidutsemispaik ja mitmed teenused. 

Sel aastal leiavad soome tudengite Tallinna peod aset 15. - 17. veebruaril ja 3. märtsil. Korraldajate teatasid sündmuse kodulehel, et peod on välja müüdud.

Soome abiturientide hotellieelistuseks on Radisson Blu Olümpia, Radisson Meriton ja Sokos Hotel Viru. Tallinna peopaketi hind algab 119 eurost, lõplik hind kujuneb vastavalt valitud hotellile ja laevapiletitele. 

Soomlastel on kaasas oma muusikud, 15. - 17. veebruarini esineb ansambel Teflon Brothers ja 3. märtsil astub lavale Reino Nordin. Lisaks hoiavad oma plaadikeerutamisega meeleolu üleval mitu Soome tuntud DJd. 

Korraldajad on sündmuse leheküljel andnud teada juba 2019. aasta soome noorte Tallinna hotellipidude ajad: 14. - 17. veebruar ja 1. - 2 märts. Lehekülje andmetel on 14. ja 15. veebruar 2019 välja müüdud. 

Lisaks rõhutatakse, et Tallinnas on märgatavalt odavam selliseid pidusid korraldada kui näiteks Helsingis. Samuti soovitatakse noortel nautida Tallinna linnaelu, külastada söögikohti ja käia šoppamas. Eraldi on toodud esile, et Tallinnas on taksoga sõitmine soomlasele odav. 

Väidetavalt on soome noorte Tallinna peod Euroopa suurimad hotellipeod. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles