Carmen Kassi õepoeg käib isa Joel de Luna jälgedes

Britten Torstenberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu24 kollaaž
Elu24 kollaaž Foto: Alar Truu/Õhtuleht. Antonio Sebastian Kass/Instagram.

Antonio Sebastian Kass ehk Mick Moon on supermodell Carmen Kassi õe Victoria Kassi ja Joel de Luna poeg. Noormees Antonio on asunud isa jälgedes muusikaga tegelema. Alles hiljuti moodustas ta koos Kaspar Kolgiga ambitsioonika räpiduo, mis ei sea endale mingeid piire. 

Antonio Sebastian Kass ehk Mick Moon on meile Modellisaatest tuntud Antonio, kes koos Kaspar Kolgiga viimase nelja kuu jooksul salvestanud terve albumitäie uut- ja vanakooli miksivat räpisegust popilikku hiphoppi. Poisid teevad pea kõik ise, ka produktsiooni ja videote montaaži. 

Tundub, et Antonio astub isa jälgedes ning teeb samuti muusikat. Isa kõrvalt õppinud noormees kirjutab ise laulusõnu ning lisaks sellele on poiss katsetanud ka produtsendiametit.

Antonio isa, Joel de Luna oli eesti avalikkusele teada-tuntud mees. Joel de Luna näol oli tegemist skandaalse 90ndate «paha poisiga», kes saabus Eestisse 1997. aastal ja kellest sai siin tuntud seltskonnategelane ja narkoärimees. Mees lahkus Eestist pärast vangistust, mis määrati talle ja tema abikaasale Victoria De Lunale, Carmen Kassi õele, narkoäri eest. 

Umbes kümmekond aastat hiljem naasis mees taas Eestisse. Lõi siin muusikat ja kihlus oma mänedžerist eestlanna Anu Wahariga, kes on TV3 reporteri Katrin Lusti poolõde. Joel de Luna suri 10. veebruaril 2017.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles