Nunnumeeter põhja: Daniel Levi Viinalass pühkis tolmu vanadelt piltidelt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Levi Viinalass ja Eleri Viinalass
Daniel Levi Viinalass ja Eleri Viinalass Foto: Instagram

Laulja Daniel Levi Viinalass avas sõbrapäeval pildialbumi, milles leidub aastatetaguseid fotosid koos abikaasa Eleri Viinalassiga. «Aitäh, et oled ja jääd minu parimaks sõbraks,» kirjutab Daniel. 

 

Aitäh, et oled ja jääd mu parimaks sõbraks, Eleri!

A post shared by Daniel Levi Viinalass (@danielviinalass) on

Daniel ja tema psühholoogist elukaaslane Eleri abiellusid kuus aastat tagasi suvel. Daniel on meenutanud hetke, mil ta tutvustas oma tulevast abikaasat vanematele: 

«Olime sõbrad juba teisest klassist, seega esimest hetke ei mäleta, kuna sellest on kakskümmend aastat möödas. Küll mäletame mõlemad, et meie vanemad kohtusid teise või kolmanda klassi klassiõhtul, kus pidime oma vanematele singivõileibu tegema. Nad istusid ühes lauas ja ajasid juttu. Meie suhtele said vanemad jälile enne, kui ise saime. Olime aasta parimad sõbrad, nagu sukk ja saabas, suhe oli aja küsimus. Kui me neile oma suhtest lõpuks rääkisime, tuli vanematelt vastuseks, et me juba teadsime,» on Daniel rääkinud ajakirjale Kroonika antud intervjuus.

Möödunud aasta oktoobris teatas laulja, et noored ootavad enda esiklast, kes peaks ilmavalgust nägema kevadel.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles