Kas üksteist noahoopi vaid Adidase dresside pärast?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pealnägija Facebook / kuvatõmmis

Seekordses «Pealtnägija» saates on lugu sellest, kuidas 2016. aastal tappis Paldiskis alaealine Magnus 50. eluaastates mehe, filmides toimunut üles ja jagas seda sõpradele suhtlusvõrgustikus. 

Lugu algas sellega, kuidas alaealine Magnus otsustas peale pidu teha väikese jalutuskäigu ning kohtus Paldiski vahel Adidase dresse kandva mehega, kelle käest noormees suitsu küsis. 

Mees keeldus ning Magnus ründas meest. Löönud mehe uimaseks, tegi nooruk abitust ohvrist pilti, lohistas ta läheduses asunud võssa ning võttis ohvri seljast dressid ning pussitas teda, jagades kokku 11 noahoopi.

Seejärel läks poiss sotsiaalmeediavõrgustikku, et sõprade ees tehtud teoga uhkustada. Loo teeb häirivaks asjaolu, et varastatud Adidase dresse kandis poiss järgmisel päeval, tegi Adidase dressides endast foto ja lisas tehtud foto oma sotsiaalmeedias profiilipildiks. 

Miks poiss seda täpselt tegi, jääb arusaamatuks. Ka jääb mõistatuseks, kas tõepoolest tappis Magnus täiesti võõra mehe vaid Adidase dresside pärast, et nendes pilte teha ja koolis kanda? 

Loe refereeritud täispikka artiklit Menust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles