Lahkuminekust taastuv Brigitte Susanne Hunt jagab nõu, mis on parim kink mehele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brigitte Susanne Hunt
Brigitte Susanne Hunt Foto: Instagram

Tuntud raadiohääl ja Eesti üks kaunimaid naisi, Brigitte Susanne Hunt avameelitseb intervjuus akti- ja buduaarifotode teemadel ning annab nõu, mis võiks olla parim kink mehele. 

Sõbrapäev on alati olnud Brigitte Susanne Hundile üllatusterohke ning ka sel aastal on ta saanud juba salajaselt austajal saadetise. Hunt, kes ka ise sellest suurt saladust ei tee, et tal austajatest juba puudu ei jää, andis TV3 Seitsmestele vahva intervjuu. 

Tuntud raadiohääl ja blogija avaldab, et tema arvates võiksid kõik naised end vähemalt korra aastas üles lüüa ja kasvõi ainult enda tarbeks lasta endast teha sensuaalseid pilte. Sõbrapäeva tarbeks andis Brigitte Susanne ka vahva kingisoovituse kõigile naistele: «parim kink mehele on naine uues pesus».

Kas hiljaaegu lahku läinud Brigitte Susanne viimane sensuaalne fotosessioon oli vaid fännidele või ka kellelegi erilisele, jäi naine kidakeelseks. «Kusjuures, me tegime mingid pildid, mis on ainult mulle. Ja kindlasti osa läheb üles sotsiaalmeediasse,» andis kaunis raadiohääl salapärase vastuse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles