Politseiga ülbitsenud Kalvi-Kalle: inimesi ei n*****a niimoodi. Politsei võib üldse p****e käia

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuvatõmmis telesaatest Krimi, Kalvi-Kalle Kruusamäe sekeldused öises Tallinnas
Kuvatõmmis telesaatest Krimi, Kalvi-Kalle Kruusamäe sekeldused öises Tallinnas Foto: Krimi

Antikangelaseks tituleeritud Kalvi-Kalle Kruusamägi sattus sekeldustesse möödunud nädalal, mil politseinikud peatasid 9. veebruari südaöö paiku Saue vallas Tule tänaval Mazda. Kuigi autot juhtinud 41-aastasel mehel tuvastati alkoholijoove, sai loo peategelaseks hoopis Kalvi-Kalle. 

Noormees käitus ametnikega väga üleolevalt ning kaamerate ilmumise hetkel läks tõsielustaar kuraasi täis. Kalvi-Kalle sõnul oli tema sõber «jumala kaine», ent enda joobe osas oli mees aus. «Ma olen jumala purjus ju. Pane puhuma, saad teada, palju mul promille on,» ülbitses tõsielustaar. 

«Krimi» proovis mehega vestlust arendada ning uuris, millega noormehed tegelesid. Selle peale vastas Kalvi-Kalle: «Ametisaladus». Peale lühikest pausi lisas elukunstnik: «kuule, tasuta ma ei hakka sind küll informeerima». 

Kui noormehe käest uuriti, kui palju on möödas aega tema viimasest karistusest, vastas noormees kerge muigega: «kaks kuud, võib-olla». Karistusega seonduvatele lisaküsimustelele noormees enam vastata ei soovinud. «Loe uudiseid, saad teada,» ironiseeris Kalvi-Kalle.

Intsidendi juhtumise ööl oli õues miinus viisteist kraadi külma, ent uhkust täis Kalvi-Kalle ei tahtnud kuidagi talle pakutavat abi vastu võtta. Ametnikud ei jätnud siiski jonni ja panid mehe fakti ette: keset maanteed teda ei jäeta ning mees viiakse koju. Kalvi-Kalle enda transportimiseks tuli mees siiski esmalt läbi otsida.

Elu24 võttis seoses vahejuhtumiga Kalvi-Kallega ühendust ning noormees on intsidendist nördinud ja usub, et politsei kiusab. «Tehku oma kuradi masinad korda ja alles siis hakaku inimesi kontrollima. Inimesi ei n*****a niimoodi. Politsei võib üldse p****e käia! Kõik. Nad käivad mulle närvidele,» pahandas telestaar.

Vaata ka «Krimi» videoklippi:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles