Foto! Ieva Ilves avaldas enda kärgperest harukordse kaadri

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ieva Ilves ja president Toomas Hendrik Ilves koos lastega
Ieva Ilves ja president Toomas Hendrik Ilves koos lastega Foto: Facebook

President Toomas Hendrik Ilvese lätlannast abikaasa Ieva Ilves avaldas hiljuti sotsiaalmeediakanali Facebook vahendusel erakordse kaadri enda perekonnast. 

Ieva lisab pildi juurde, et pere käis nädalavahetusel kunsti nautimas Californias San José Kaasaegse Kunsti Muuseumis, kus on Ieva Ilvese kaasmaalasest kunstniku Raimonds Stapransi näitus.

Esimesest abielust psühholoog Merry Bullockiga on Toomas Hendrik Ilvesel lapsed Luukas Kristjan ja Juulia Kristiine. Abielust Evelin Ilvesega on tal tütar Kadri Keiu. Ieva Ilvesel on poeg Ralfs Janis ja tütar Izabella.

President Toomas Hendrik Ilves ja Ieva Ilves (neiupõlvenimega Kupce) laulatati 2. jaanuaril 2016. aastal Halliste Püha Anna kirikus, mis on Ilvese perekonna kodukirikuks olnud juba 18. sajandist, ning jõustus ka nende juriidiliselt sõlmitud abielu. Ieva Kupce võttis endale perekonnanimeks Ilves. Praegu elab perekond Ameerikas, Californias. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles