Skandaalne Katrin Lust sattus korraliku naistekakluse tunnistajaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Lust
Katrin Lust Foto: Madis Sinivee

Katrin Lusti tabas ootamatu süüdistus, kui Eesti Ekspressi ajakirjanik tituleeris saatejuhi röövi organisaatoriks. Tänases «Kuuuurija» saates ilmnes, et Eesti Ekspress liialdab. 

Kaks nädalat tagasi kirjutas Eesti Ekspress Tallinna ilusalongis toimunud röövimisest. Ajakirjanik Katrin Lust andis oma saates sõna ka kolmandale osapoolele Kairi Päärsonile, kes Eesti Ekspressi ajakirjanikes nägi vaid spekuleerijaid ja manipulaatoreid. 

Kairi kohtus juuksuris Sandra Napseppaga. Koos hakkasid naised looma oma ilusalongi Ztudio. Paberitega tegeles Sandra ise. Sandra soovitas ka Kairile salongi üht imelist masinat tselluliidi eemaldamise protseduuride jaoks. Üks masin maksis ulmelise summa: 44 000 eurot. 

Kannatanud Kairi
Kannatanud Kairi Foto: Kaader «Kuuuurijast»

Kairi maksis heas usus selle suure summa tundmatule tooteesindajale. Hiljem suurtes võlgades ja ahastuses otsustas Kairi ise minna oma masitant tagasi võtma, Lust pakkunud lihtsalt oma kaamerameest kaasa.  

«Loomulikult ma pakkusin vastulauset Sandra Napsepale, et siis anda täielikud vastused kõigile küsimustele,» selgitab Katrin Lust. Kahjuks Sandra loobus sellest võimalusest.

Sandra Napsep
Sandra Napsep Foto: Kaader «Kuuuurijast»

Kaks nädalat tagasi ilmunud Eesti Ekspressis öeldi, et Kairi Päärson ilmus Ztudio nimelisse ilusalongi nagu välk selgest taevast ja Sandra Napsep ei teadnud sellest külaskäigust midagi.

Vaata videot emotsionaalsest juhtumist siit:

Kairi Päärson andis päev enne ilusalongi masinatele järgi minemist «Kuuuurijale» intervjuu ning salvestati intervjuu päeval ka Kairi Päärsoni ja Sandra Napsepa telefonikõne, milles lepiti omavahel kokku kohtumise aeg ja koht.

Kuula lisaks täispikka versiooni Kairi telefonikõnest siit:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles