Vürtsitüdrukute kokkutulek jääb ühe liikme tõttu siiski ära

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spice Girls aastal 1997.
Spice Girls aastal 1997. Foto: Fiona Hanson/PA Wire/Press Association Images

Kui eelmisel nädalal sai justkui kinnitust uudis, et legendaarne tüdrukutebänd Spice Girls hakkab taaskord Suurbritannias ja USAs tuuritama, siis nüüd teatas Victoria Beckham, et ühistuuri siiski ei tule.

Endise Inglismaa jalgpallikoondislase David Beckhami abikaasa Victoria sõnas väljaandele Blast, et tema ei lähe tuurile ja tüdrukud ei lähe tuurile.

David ja Victoria Beckham.
David ja Victoria Beckham. Foto: Instagram/Instagram/Scanpix

Selle asemel tahab naine keskenduda moedisainerikarjäärile, millega ta viimased kümme aastat tegelenud on. Victoria kavatseb New York Fashion Weekil uue kollektsiooniga välja tulla ja ta tahabki ainult sellele keskenduda.

Victoria Beckham, kellel läheb kõikidest bändiliikmetest individuaalselt kõige paremini, on ka varasemalt mitmel korral bändi kokkutulekut takistanud. Kuigi viimati esineti 2012. aasta Londoni olümpial, siis võiks justkui neid esinemisi veel rohkem olla, aga Posh Spice ei soovi lauljakarjääri juurde naasta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles