Elton Johni koer hammustas väikest tüdrukut näost

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elton John ja David Furnish
Elton John ja David Furnish Foto: Joe Newman / SWNS.com/Joe Newman / SWNS.com/Scanpix

Kaks aastat tagasi aset leidnud sündmus, kus Charlotte'i nimeline tüdruk oli mängukohtingul Elton Johni kahe pojaga, on ohvri ema poolt taas päevavalgele tiritud, kuna naine väidab, et kuulus laulja ega tema abikaasa pole nende ees vabandanud.

Elton John ja tema abikaasa David Furnish viibisid intsidendi ajal Los Angelesis. Sel ajal osalesid nende kaks poega, Zachary ja Elijah Berkshire'is mängukohtingul Charlotte'i nimelise tüdrukuga. Ühel hetkel oli aga Charlotte Eltoni magavat spanjelit ehmatanud, mille järel paanikas koer tüdrukule kallale hüppas ja viimast näost hammustas.

See juhtum oli kaks aastat tagasi ning Charlotte'i ema, 39-aastane Mari Kieran arvab, et nüüd on õige aeg see sündmus taaskord päevavalgele tuua.

«See on Elton Johni ja David Furnishi loom, kes ründas väikest last, ja vähim mida ma lootsin on nendepoolne telefonikõne,» sõnas Mari. «Tal oli veri ja haavad näos. Sa võisid näha, kui traumeeritud ta sellest juhtumist oli, ja õudus tema näos. See oli kohutav. »

Elton Johni ja David Furnishi esindajad ütlevad, et pärast intsidenti tehti kolm katset, et Charlotte kätte saada, ning igal korral öeldi, et tüdrukuga on kõik korras.

Mari sooviks on vana teema taas meedias üles tõsta, et staarid talle avaliku surve tulemusena kompensatsiooni maksaksid. Kuigi kaks aastat tagasi oli kõik korras ja kaebuseid justkui ei olnud, siis tunneb tüdruku ema Mari, et kuna spanjel on ikka pere juures, siis ehk on võimalus väikest raha saada.

Kas ta seda ka saab ja mis kogu sellest juhtumist saab, selgub hiljem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles