Genka filmist «Klassikokkutulek 2»: võte venis, kuna juhuslik mees hoidis WC-d kinni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolm musketäri ja väike karvane loomake: «Klassikokkutulek 2» on igati peresõbralik film.
Kolm musketäri ja väike karvane loomake: «Klassikokkutulek 2» on igati peresõbralik film. Foto: Liisabet Valdoja

Genka, Ago Anderson ja Mait Malmsten pihtisid tänases saates Hommik Anuga, millised apsakad tekkisid hittfilmi «Klassikokkutulek 2. Pulmad ja matused» võtteplatsil.  

Menufilmi «Klassikokkutulek 2. Pulmad ja matused» võtteplatsil oli liiga lõbus. Mehed, ei suutnud oma sõnul kuidagi tõsiseks jääda. 

Kord sisenes üks väga enesekindel mees keelust hoolimata avalikku WC-sse, kus pidi toimuva filmi järgmine võte. «Keegi võttetiimist ei julgenud meest takistada,» seletab Genka ja kõik pididki ootama.

«Selle meesterahva näost oli näha, et ta on väga enesekindel inimene ja elus õigeid valikuid teinud. Ta ütles lihtsalt, et teda ei huvita,» lisas Genka. Ago on nõus, et peaasi, et mees oma häda sai aetud. 

Genka, Ago Anderson ja Mait Malmsten usuvad, et nad ka kolmeksi koos James Bondi mõõtu veel välja ei anna, aga ideaalse Eesti mehe saaks neist kokku küll.

Vaata filmi treilerit SIIT:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles