Suri endine Manchester Unitedi jalgpallur, David Beckham ja Rio Ferdinand avaldavad kaastunnet

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liam Miller Manchester Unitedi särgis.
Liam Miller Manchester Unitedi särgis. Foto: Getty Images / AFP / Scanpix

Iirlasest jalgpallur ning Rio Ferdinandi klubikaaslane Manchester Unitedi päevilt Liam Miller suri täna 36-aastasena, kui kaotas sõja pankrease vähile.

Liam Miller alustas enda profikarjääri aastal 2000 Šotimaal, Glasgow Celtici meeskonnas. 2004 liitus ta Manchester Unitediga, kus mängis natukega aega koos inglasest kaitsemängija ja endise koondise kapteni Rio Ferdinandiga.

Miller tegi ManU eest kaasa 22 mängu ja veetis ülejäänud aja laenuga Leeds Unitedis.

Rio Ferdinand.
Rio Ferdinand. Foto: Scanpix

Rio Ferdinand avaldas sotsiaalmeedias endise meeskonnakaaslase lahkumise järel kaotuse puhul kaastunnet. «Ärkasin täna hommikul uudise peale, et minu meeskonnakaaslane Manchester Unitedi päevilt Liam Miller on surnud. Äärmiselt traagilised uudised. Minu mõtted on tema perekonnaga,» kirjutas Ferdinand

David Beckham küll Milleriga ise koos ei mänginud, aga nad tundsid teineteist. «Meie mõtted on Liami perekonnaga. Puhka rahus,» kirjutas Beckham Instagramis.

David Beckham.
David Beckham. Foto: Daniel Leal-Olivas/PA Wire/PA Images

Liami esimene klubi, Celtic säutsus: «CelticFC on äärmisel kurb kuuldes meie endise poolkaitsja Liam Milleri surmast. Meie mõtted ja palved on sel raskel ajal tema perekonna ja sõpradega. Puhka rahus, Liam.»

Liam Millerist jäävad maha naine ja kolm last.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles